Menu

Rugby | Jueves, 08 Abril 2021 10:23

Lorena Martínez arbitrarà la final femenina de la DHB entre el BUC i Sant Cugat

Lorena Martínez arbitrarà la final femenina de la DHB entre el BUC i Sant Cugat

Aquest diumenge a les 12.00 els equips femenins de BUC i Sant Cugat juguen la final de la DHB a Barcelona

Aqueix important partit serà arbitrat per Lorena Martínez. L’arbitra valenciana continua sumant experiències. Lorena té clar que suposa a nivell personal aquest partit “Per a mi la designació d’aquesta finalitat de setmana, suposa dues coses; primer, un premi el poder arbitrar una final i confien en mi per a aquesta responsabilitat que suposa aquest partit, això vol dir que el treball que he faig i continue fent cara els partits de temporades anteriors i aquesta van pel bon camí. I segon em suposa una oportunitat, sobretot de continuar creixent com a àrbitre d’experiències com està i que en partits importants vegen que poden confiar en mi com a àrbitre”.

Un treball i unes experiències que aquesta temporada pel COVID està sent molt diferent a les anteriors però alhora molt intensa. “Aquesta temporada, puc dir que segurament està sent d’allò més diferent, estranya i a vegades complicada que hem pogut viure fins ara, perquè tot tire avant i puguem continuar arbitrant, però dins de tot això que estem vivint possiblement està sent la temporada que més competició haja arbitrat i sobretot de partits a nivell, la veritat que no he parat en cap moment i se m’estan brindant moltes oportunitats de les quals soc conscient que estic aprés molt, com treballar amb un coach per entrar dins del programa d’àrbitre dona de world rugbi, estar en el torneig internacional de Madrid 7’S , arbitrar el partit del XV femení d’Espanya contra l’equip de les Estreles o estar designada per a la final de DHBF. La veritat que estic feliç d’aquesta temporada”.

El que si és clar és que l’arbitratge en la Comunitat Valenciana creix a bon ritme i Lorena intenta aportar tota la seua experiència. “Respecte a l’arbitratge valencià, tracte, sobretot, de continuar ajudant tot el possible perquè continue creixent el rugbi i l’arbitratge en la comunitat, aportar als companys tot el coneixement que anem adquirint en lligues nacionals, perquè ací donem el nostre millor arbitratge. Soc de les quals crec que un bon nivell d’arbitratge també ajuda als equips a continuar creixent i continuar fent-ho cada vegada millor”. La valenciana té clar que “la lliga de València també m’ajuda a continuar aprenent, de no perdre ritme en les jornades i continuar posant en pràctica les coses que aprenc en nacional”.

 

Fuente: Ferugby CV

Comentarios

volver arriba