Logo
Imprimir esta página
Pilota | Jueves, 25 Marzo 2021 09:26

A Crevillent arranca el curs de “l´Escola de Banques”- Diputació d'Alacant

A Crevillent arranca el curs de “l´Escola de Banques”- Diputació d'Alacant

A les comarques de la Marina Alta, Marina Baixa, l'Alacantí, l´Alcoià i el Baix Vinalopó podran entrenar els millors pilotaris de la província d´Alacant en “l´´Escola de banques” Diputació d´Alacant

Demà dijous 25 de març, s'inicia un nou curs de “l´escola de Banques” 2021 Diputació d'Alacant, a partir de les 17 hores en el trinquet de Crevillent, baix la tutela de José Antonio Martínez Asensi, “Martínez”, es realitzarà la primera sessió d'entrenament. En total seran trenta les sessions d'entrenament que es realitzaran en 2021, repartides a les comarques de la Marina Alta, la Marina Baixa, l'Alacantí, l´Alcoià i el Baix Vinalopó. Aquesta temporada el programa d'entrenament es tancarà amb una competició.

A la Marina Alta, s'han programat deu entrenaments que es duran a terme en les localitats de Beniarbeig, Laguar, Parcent i Xaló. A la Marina Baixa, es realitzaran nou sessions d'entrenament, concretament en les localitats de Relleu, Alfàs del Pi i Finestrat. En la tercera comarca on entrenarà l'escola de banques, és la de l’Alacantí, en la qual hi haurà altres tres sessions, repartides en les localitats de El Campello, Benimagrell i Agost. La comarca de l'Alcoià, albergarà quatre entrenaments, que es duran a terme en les poblacions de Tibi i Muro d'Alcoi. Finalment, també es realitzaran quatre sessions al Baix Vinalopó, que es duran a terme concretament en la localitat de Crevillent. Una vegada més, aquestes poblacions de la província d'Alacant, demostren la seua gran implicació en la Pilota Valenciana, però particularment en la seua passió cap al joc de les modalitats del “Joc a ratlles”. Al costat del seu tècnic i entrenador, Martinez, els esportistes perfeccionaran el traure, una de les accions més importants de les competicions de Llargues i Palma. Al llarg de tot l'any alguns dels millors jugadors dels clubs tindran la sort d'entrenar al costat d'un dels jugadors que ha donat el nostre esport autòcton en els últims anys, ja que al llarg de la seua carrera esportiva ha guanyat moltes competicions a nivell local però també amb la selecció, en Mundials i Europeus en els últims anys.

Comentarios

Te puede interesar

Lo último de Redacción

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.