Menu

Pilota | Martes, 02 Marzo 2021 11:37

Últims dies per a inscriure's a l'Autonòmic de Frontó Parelles Diputació de València

Últims dies per a inscriure's a l'Autonòmic de Frontó Parelles Diputació de València

Dijous que ve 4 de març serà l'últim dia per a inscriure's al Campionat Autonòmic de Frontó Parelles Diputació de València

El 34 Campionat Autonòmic de Frontó Parelles Diputació de València tancarà el seu termini d'inscripció dijous que ve 4 de març per a aquesta edició del 2021. Els clubs que encara no hagen formalitzat les seues inscripcions disposen d'aquests tres últims dies per a poder fer-ho, en cas que el seu desig siga participar en el campionat més important de clubs en la modalitat de Frontó.

Aquesta competició disposa d'un total de sis categories, les quals són, primera, segona i tercera dels caps de setmana, i primera, segona i tercera entre setmana. En data de hui, ja són molts els clubs que han inscrit als seus equips, com; El Puig amb 7 equips, Castelló amb 4 equips, Pelayo amb 3 formacions, Quart de Poblet, Paterna, Vinalesa, Massalfassar i Borbotó amb 2 equips cadascun d'ells, mentre que, amb una formació estan els clubs de, Petrer, Tamborí, Beniparrell, Muro de Alcoy, Pobla de Vallbona, Godella i Petrés. De tots aquests cal destacar especialment al club de pilota de El Puig, ja que amb les seues 7 formacions inscrites és amb diferència el club que més participació aporta a aquesta competició. Amb això, aquest club demostra el compromís i la vinculació especial que tenen amb la modalitat de frontó, en la qual any rere any sempre són uns fixos, demostrant que són un club verdaderament especialista en la modalitat de les tres parets.

La temporada passada, els millors equips en aquesta competició que van guanyar en cadascuna de les categories van ser: El Puig A, El Puig B i El Puig C en les tres categories del cap de setmana, mentre que, en les categories d'entre setmana van alçar els títols, Meliana A i Meliana B en primera i segona categoria, i Torrent B en la tercera categoria.

Comentarios

volver arriba