Menu

Pilota | Miércoles, 13 Enero 2021 13:29

Els clubs de galotxa preparen la temporada 2021

Els clubs de galotxa preparen la temporada 2021
Divendres es farà l'Assemblea de Galotxa a distància
Amb la situació actual de restriccions per a reunir-se, les assemblees de cada modalitat de pilota valenciana organitzades per la Federació de Pilota Valenciana es realitzen per via telemàtica.

El pròxim divendres 15 de gener, a partir de les 19 hores, els clubs de la modalitat estan convocats per a l'assemblea de galotxa 2021. En la mateixa es tractarà de les pròximes competicions, així com del funcionament dels clubs i escoles en les pròximes setmanes i mesos, per tal resoldre els possibles dubtes dels federats respecte a partides i campionats. També es parlarà dels possibles canvis en la normativa de tots els trofeus amb els quals compta la modalitat de galotxa al llarg del any: Autonòmic Corte Inglés, Interpobles Edicom, Individual, Copa d'Hivern i Supercopa.
 
Altre dels punts del dia serà la programació de l'Autonòmic El Corte Inglés de Galotxa 2021. El mateix comença a finals de febrer, en cas de ser un any normal sense pandèmia, pero tal i com estan les coses, pot ser que enguany el torneig s'inicia a finals de març, o inclús principis d'abril. Enguany esta competició compta amb importants novetats, com son les categories que es juguen a "curtes", que després de només un parell de campionats en marxa s'han destacat com un dels possibles elements revitalitzadors de la modalitat.

Comentarios

volver arriba