Menu

Pilota | Jueves, 07 Enero 2021 10:31

Herrera i José, campions de l'Autonòmic del mà a mà de galotxa

Herrera i José, campions de l'Autonòmic del mà a mà de galotxa

La canxa de Borbotó ha sigut la seu aquest dimecres dia de Reis de les finals del 9è Campionat Autonòmic Individual de galotxa

Herrera del CPV Beniparrell en Primera, i José del CPV Marquesat en juvenils, s'han proclamat campions. 

En la partida de la màxima categoria, Herrera de blau i Carlos Donat, del CPV Marquesat i de roig, han delectat amb una partida de grandíssima intensitat, sense concesions entre els dos jugadors, i amb quinzes de gran valor. Al final la victòria ha caigut del costat d'Herrera, per 65 a 70, en una final en què els dos pilotaris han guanyat els seus jocs des del bot. El joc ha anat de costat a costat de la canxa, amb un gran espectacle en tot moment entre dos jugadors que volien el títol Autonòmic sí o sí. Això s'ha vist a la pista, amb un joc molt especial tant d'Herrera com de Carlos Donat. Els dos han oferit una gran jornada de pilota a Borbotó.

En la partida de juvenils, la que obria la jornada de les finals de l'Autonòmic de hui dimecres, José del CPV Marquesat ha guanyat a Albert, del CPV Tavernes Blanques, també per un ajustat 70-65. José s'ha avançat tres jocs de primeres amb el jugador de Tavernes sense agafar el ritme de la final, però al final Albert ha reaccionat i ha aconseguit igualar. Amb 55 iguals i el jugador d'Alfarp en el bot i perdent val net, ha tret el joc i finalment ha guanyat la partida.

Resultats Finals 9è Campionat Autonòmic Individual de galotxa:

PRIMERA:

Carlos Donat CPV Marquesat 65 - Herrera CPV Beniparrell 70

JUVENILS:

 

José CPV Marquesat 70 - Albert CPV Tavernes Blanques Carraixet 65

Comentarios

volver arriba