Menu

Pilota | Miércoles, 14 Octubre 2020 11:07

La Federació de Pilota Valenciana i Bankia presenten la final del 'XI Campionat Individual Bankia d'Elit Femení'

La Federació de Pilota Valenciana i Bankia presenten la final del 'XI Campionat Individual Bankia d'Elit Femení'

La Federació de Pilota Valenciana (FPV) i Bankia han presentat aquest dimarts la gran final de l' 'XI Campionat Individual Bankia d'Elit de raspall Femení 2020- Trofeu President de la Generalitat Valenciana', en un acte celebrat al Saló d'Actes de la seu central de Bankia a València

A l'acte van participar el president de la FPV, José Daniel Sanjuán; la directora de zona de València ciutat Centre de Bankia, Lorena Conesa; el director general d'Esport, Josep Miquel Moya; i la vicepresidenta de Raspall, Susana Serrano, així com les dues finalistes, Victòria -la vigent campiona individual- i Anna, juntament amb les jugadores que lluitaran pel tercer lloc, Mar i Amparo.

Anna i Victòria, les dues finalistes, han arribat a la final després de disputar les seves respectives semifinals, en la tarda de dijous passat, després d'una gran exhibició de tècnica i gran nivell de joc per part de les quatre jugadores:

- 1a Semifinal: Mar (CPV Bicorp) 10 - Ana (CPV Beniparrell) 25

- 2a Semifinal: Amparo (CPV Borbotó) 5 - Victòria (CPV Bicorp) 25

La gran final del 'Individual de Raspall de Elite Femení - Trofeu President de la Generalitat "serà el proper 18 d'octubre al trinquet de Genovés, i amb la presència de les càmeres de À punt Mèdia, en directe des de les 11.30 hores de la matí. Aquesta cita de l'raspall femení transcorrerà atenent tots els protocols sanitaris establerts per la Federació, garantint la seguretat dels espectadors i de les jugadores.

El president de la FPV, José Daniel Sanjuán, ha destacat la importància de la dona en la recuperació de la pilota valenciana, en concret a través de la modalitat de raspall, i de la qualitat tècnica cada vegada més gran de les jugadores, que avança a passos edició rere edició. "La pilota femenina treballa per ocupar espai que ha de tenir. Les jugadores són un clar exemple d'esforç i constància, de formació integral, són un reflex d'on ens hem de mirar. Bankia, la Generalitat Valenciana i la Diputació uneixen esforços per facilitar la rellevància de l'esport femení i ho estem aconseguint i ajudant a la necessària visibilització de precisa l'esport femení ".

La responsable de Bankia ha destacat que "tot i la complexitat de l'any, aquest esport i aquestes esportistes han demostrat que són capaços de sobreposar-se a tot per seguir disputant amb passió i qualitat totes i cadascuna de les partides. El nivell competitiu d'aquestes jugadores, les millors ara per ara de tota la Comunitat Valenciana, és altíssim ". "Donar suport als principals campionats de pilota femenina posa en relleu el compromís de Bankia amb un esport autòcton i emblemàtic a la Comunitat Valenciana i amb l'impuls a l'esport femení", ha subratllat Conesa.

Per la seva banda el director general d'Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, ha destacat "L'alegria de poder celebrar una esperada final com és aquesta, malgrat les condicions, és un senyal d'èxit de la pilota valenciana, senyals d'èxit que ara són necessàries per a tots. "
 
Susana Serrano, vicepresidenta de l'àrea de raspall femení ha dit "Serà una gran final, les dues jugadores tenen un gran nivell, com demostra la seva condició de finalistes. Esperem un gran espectacle i que la gent ho puga gaudir des de les seues cases amb la retransmissió en viu per À Punt. "

Finalment, les jugadores finalistes, Victòria i Ana, van tancar l'acte amb la ja tradicional elecció de les pilotes amb les que es disputarà la gran final de diumenge.

 

 
 

Comentarios

volver arriba