Menu

Pilota | Viernes, 17 Julio 2020 12:37

El Diputació de València Autonòmic de Raspall afronta les semifinals aquesta setmana

El Diputació de València Autonòmic de Raspall afronta les semifinals aquesta setmana
En les categories femenines de la 35ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de València, tindran lloc a partir del dissabte les partides d'anada de semifinals.
Una vegada completades les partides de la primera ronda d'eliminatòries, continuen en la lluita pel títol de la divisió de plata les formacions de Meliana A, Oliva A, Carraixet Tavernes Blanques i Ajuntament Beniparrell B. El Meliana, classificat gràcies a deixar fora en quarts a l'Alqueria de la Comtessa, jugarà en casa la partida d'anada davant l'Oliva, que va eliminar al Lanzadera Montserrat. Mentre que per l'altre costat del quadre les jugadores del Tavernes Blanques hagueren de remontar davant la jove formació del Faura, i es disputaran una plaça en la final davant el Beniparrell.
 
Pel que fa a la tercera categoria, el NTD Network Meliana B rebrà al seu carrer al Xúquer Sueca A, mentre que l'Ajuntament de Beniparrell C també jugarà com a local la primera partida davant l'Alqueria d'Asnar B. En quarta A seran el Tapizados Calse Moixent B i el Borbotó C qui s'enfronten en la primera semifinal, sent les protagonistes de la segona les xiques del Meliana C i de l'Algemesí. Per últim, en la categoria de quarta B, Rafelbunyol B es jugarà amb Beniarbeig-Verger una plaça en la final, sent l'altra per al vencedor de la semifinal entre l'Ajuntament de Polinyà i Godelleta.

Comentarios

volver arriba