Instalar
Menu

Pilota | Jueves, 04 Junio 2020 12:40

Els clubs de pilota comencen a entrenar

Els clubs de pilota comencen a entrenar

Cada dia que passa, hi ha dades esperançadores que van indicant que el final de l'epidèmia del Covid-19 està cada vegada més a prop, per la qual cosa a poc a poc, són més els clubs de pilota valenciana els que comencen a entrar en les seues instal·lacions, ja que aquestes estan adequades al permés en aquesta Fase 1 de la desescalada.

De moment, ja estan entrenant els jugadors federats de les següents localitats: Torrent, Riba-roja, FoIos, Albalat dels Sorells, Alfàs del Pi, Ontinyent, Vilallonga, Meliana, Massalfassar, Benitatxell, Sella, Agost, El Campello, Borriol, Villanueva de Castellón, Gavarda...

Des d'ahir dilluns 1 de juny, la Comunitat Valenciana ha passat a la Fase 2 de desescalada, això permet que tots els clubs que encara no estaven podent entrenar, el puguen fer pròximament. Els clubs que tinguen en les seues localitats trinquets coberts també podran realitzar entrenaments, sempre que els seus jugadors estiguen degudament federats. Aquests han de seguir i respectar els protocols de seguretat i distanciament entre els seus companys, ja que es podrà practicar tant individualment com per parelles, sempre que la modalitat a la qual es jugue no siga de contacte juntament amb un entrenador titulat. Aquesta setmana moltes més localitats començaran a entrenar en les seues instal·lacions per a anar a poc a poc recuperant la normalitat. La Federació de Pilota Valenciana porta fent un gran esforç en les últimes setmanes, ja que està començant a planificar amb els comités de cada modalitat i els clubs el reinici de les competicions, que podrien començar a principis del mes de juliol. Pel que el mes de juny serà molt important per als clubs que vulguen competir aquest estiu, ja que serà el període que tindran els seus jugadors per a tocar la pilota en les seues pistes i posar a to la seua capacitat física. Finalment, l'objectiu principal després de l'anòmala situació que hem viscut durant els mesos de març, abril i maig, no serà ni més ni menys que tornar a gaudir del nostre esport i donar la possibilitat de competir a tots aquells jugadors que estan desitjant fer-ho durant al llarg d'aquest estiu.

Comentarios

volver arriba