Menu

JL Silvestre

JL Silvestre

URL del sitio web: http://twitter.com/jlsilvestre

Monoplaça

No deixem el volant i continuem damunt d'un bòlid. L'automobilisme presenta multitud de models de cotxes, però sense cap dubte les estreles són els monoplaces. Aprendrem més.

karting

Tots els esports presenten categories de formació per la introducció en la disciplina i el desenrotllament del jove esportista. Estes categories de vegades arriben fins i tot a presentar particularitats adaptades a les restriccions que els menors presenten, encara que sovinteja també les que són, per dret propi també disciplines en si mateixes. El món de l'automobilisme és paradigmàtic en este sentit, ja que són molts, moltíssims, gairebé tots els pilots que comencen en una disciplina en particular, el kàrting. Analitzem esta paraula ja valencianitzada però amb uns clars arrels anglesos per vore si en fem un ús correcte d'aquesta.

Escanyagossos

Continuem navegant de cara a l'estiu i coneixem una paraula amb una forta sonoritat i una terrible composició, però que afortunadament a la mar la gastem amb un significat prou més edificant que la seua literalitat ens diria, escanyagossos

Entrevista Juanjo Bendicho, creador del Colpbol

Posiblemente el nombre de Juanjo Bendicho no será conocido por muchos de nuestros lectores, pero su obra, el colpbol, es una de las disciplinas ya integradas con total normalidad en casi cualquier colegio de la Comunitat Valenciana. Hablamos con Juanjo de "su" deporte, una disciplina que se remonta al año 1997 con el objetivo de poder integrar, educar, a todos los alumnos por igual. Conoce con nosotros más sobre esta iniciativa que ya se ha expandido por toda España.

Suscribirse a este canal RSS