Menu

Solidaridad | Miércoles, 17 Junio 2020 09:24

Bankia, la Fundació i la Federació de Pilota Valenciana recapten fons en favor dels Bancs d’Aliments de València i Alacant

Bankia, la Fundació i la Federació de Pilota Valenciana recapten fons en favor dels Bancs d’Aliments de València i Alacant

Bankia, la Fundació per la Pilota Valenciana i la Federació de Pilota Valenciana, amb la col·laboració d’À Punt Mèdia, han posat en marxa la campanya ‘Amb la pilota guanyem tots. ‘Va de bo’, juga esta partida’. Esta acció solidària s'ha organitzat per a recaptar fons que es destinaran als Bancs d'Aliments de València i Alacant.

Com a resposta a la Covid-19 i davant la impossibilitat, per la crisi sanitària, de realitzar una acció de manera tradicional, com seria una acció de recollida d'aliments en els prolegòmens d'una partida de pilota, Bankia, la Fundació i la Federació de Pilota Valenciana han llançat una nova iniciativa solidària en favor dels Bancs d'Aliments de València i Alacant.

La campanya començarà este dimarts, dia 16, i conclourà el diumenge 28 de juny. Bankia duplicarà la quantitat obtinguda fins a un màxim de 10.000 euros per a cadascun dels Bancs d'Aliments. Les aportacions es poden realitzar en els següents comptes corrents ES33 2038 6059 5860 0002 1908 (València) i ES80 2038 9604 3360 0017 0181 (Alacant).

“Esta col·laboració en favor dels Bancs d'Aliments cobra ara molt més sentit que abans a causa de les circumstàncies en les quals la crisi sanitària ha deixat a moltes famílies. És un orgull que un dels valors de l'esport com és la companyonia es veja reflectit més enllà dels trinquets i tant Bankia com la Fundació i la Federació de Pilota Valenciana juguen en un mateix equip per a guanyar la partida en la lluita a favor dels més desfavorits”, ha assenyalat el director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas.

Per part seua, la directora corporativa de la Territorial de Bankia a Alacant i Múrcia, Olga García, ha destacat que “el compromís de Bankia amb les famílies sempre serà una prioritat per a nosaltres i, per això, duplicarem les aportacions que facen els afeccionats per a, així, sumar entre tots i arribar, a través dels Bancs d'Aliments, al nombre més gran de persones possible que no estan passant pel seu millor moment”. 

El director corporatiu de Negoci d'Empreses en Comunitat Valenciana i Murcia, Carlos Aguilera, ha indicat que “per a Bankia és una gran satisfacció fer costat al teixit empresarial i, al mateix temps, dur a terme iniciatives que milloren la qualitat de vida de les persones més desfavorides. Quina millor manera que fer-ho en favor dels Bancs d'Aliments i de la mà d'institucions que representen el compromís, l'esforç i les arrels valencianes com són Fundació i la Federació de Pilota Valenciana”.

“Esperem que esta iniciativa siga un èxit. La pilota valenciana sempre ha tingut un vessant solidari i quin millor moment per a demostrar-lo que en una situació d'emergència com l'actual. Són moltes les col·laboracions esportives que duem a terme al costat de Bankia i la Federació i ara unim forces en l'àmbit social per a pal·liar la situació de moltíssimes persones i famílies que estan passant-ho molt malament”, ha explicat Josep Maria Catalunya, portaveu de la Fundació per la Pilota Valenciana.

El president del Banc d'Aliments de València, Jaime Serra Peiró, ha assenyalat que “la fam i la necessitat, que semblaven ocultes, han eixit de nou a la llum, com en els moments més durs de l'anterior crisi econòmica, i han tornat a repetir-se en els mitjans de comunicació les imatges de les cues de les persones vulnerables esperant a rebre aliments de les entitats benèfiques amb les quals col·laborem. Per això, iniciatives com esta de Bankia i de la Fundació i la Federació Pilota Valenciana són molt importants que ajudar a recuperar la normalitat i garantir que no falten aliments per a ningú que els necessite”.

Per part seua, el president del Banc d'Aliments d'Alacant, Ramón García González, ha assegurat que “ara mateix la nostra major responsabilitat és tractar que les famílies més vulnerables tinguen cobertes les seues necessitats bàsiques. D'aquí ve que en este escenari de pandèmia, davant la profunda crisi econòmica que se'ns obri, la campanya de recaptació de fons de Bankia és una gran iniciativa que ens permetrà continuar fent costat a l'allau de persones necessitades que d'ací a poc temps haurem d'atendre. Esta partida la guanyem entre tots”.

La televisió i la ràdio dels valencians, À Punt Mèdia, també han volgut sumar-se a esta campanya solidària “que promocionarem de la mà dels estaments de la pilota valenciana i de Bankia”, han explicat. 

Esta acció s'uneix a la que s'ha posat en marxa també en el dia de hui a favor del Banc d'Aliments de Castelló de la mà del Club de Bàsquet TAU Castelló.

 

Comentarios

volver arriba