Menu

Fent El Gamba | Martes, 09 Febrero 2021 13:29

Maluks llança el seu àlbum debut ‘Som i Vibrem’, reivindicant que l'electrònica caribenya feta a València és possible

Maluks llança el seu àlbum debut ‘Som i Vibrem’, reivindicant que l'electrònica caribenya feta a València és possible

El quartet femení proposa 11 cançons 100% ballables i empoderades per aixecar els ànims al poble en temps de Covid

Les Maluks de Benimaclet van llançar el 5 de febrer, el seu àlbum debut ‘Som i Vibrem’ després de l’èxit absolut de sis singles i clips llançats a les xarxes els darrers dos anys i ho fan presentant una electrònica caribenya de facturació valenciana i essència combativa, cent per cent ballable. El quartet femení proposa 11 temes que inclouen dancehall, dembow, soca, timba llatina o rap amb grans dosis de baixos per acompanyar en temps de Covid.
 
Et treball compta amb les col·laboracions de La Fumiga, ZeBRASS, Pupil·les, Palau d'Orxata Sound System, Tremenda Jauría, Carles Belda o Chalart58 i ha estat produït per Puxi a la Sala Stroika de Manresa de la mà de la discogràfica Propaganda pel fet!.
 
L'àlbum debut de Maluks destaca per la seva inspiració eminentment festiva, però més enllà de la pista de ball les valencianes no desaprofiten l'oportunitat per dotar a la música d'un missatge necessari que respira una dialèctica entre identitat col·lectiva i autoaprenentage, empoderament i sororitat quan més ens fa falta.
 
L’escena musical urbana valenciana bull darrerament amb propostes festives i reivindicatives que triomfen per tot l’estat. En aquest context tan ric, el quartet del barri valencià de Benimaclet, les Maluks, es perfilen com un dels projectes musicals valencians a tenir en compte aquest 2021. Maluks neix el 2019 de la fusió de les arrels mediterrànies amb ritmes caribenys i tropicals, i de la seva posada al dia gràcies a una producció musical purament electrònica i ballable.

Comentarios

volver arriba