Menu

Fent El Gamba | Viernes, 19 Junio 2020 15:56

L’Ajuntament de València posa música a la celebració del dia de l'orgull LGTBI

L’Ajuntament de València posa música a la celebració del dia de l'orgull LGTBI

Amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull, el pròxim 28 de juny, el Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de València (GNL) ha elaborat una llista de cançons en valencià en el seu perfil de Spotify (GNLVLC). “Conéixer i donar a conéixer la música en valencià, difondre-la i estimar-la són objectius d’este ajuntament però també són ja una realitat que portem a terme amb un treball intens des del GNL”, ha afirmat la regidora de Gestió de Recursos al consistori, Luisa Notario.

La música en valencià també és motiu d’orgull per al govern de Joan Ribó i per això volem celebrar amb eixa música una cita tan important i reivindicativa com el Dia de l’Orgull”, ha afegit la regidora, qui ha explicat que amb esta iniciativa “pretenem difondre cançons que mostren la realitat LGTBI i promoure, especialment entre este col·lectiu, la música feta en valencià, amb vora 50 cançons per a reivindicar i celebrar els drets de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals”.

Per a escoltar estes cançons cal buscar el perfil del Gabinet de Normalització Lingüística municipal en Spotify (GNLVLC) o bé directament la llista ‘Orgull valencià’. Esta acció se suma a un seguit d’activitats per a commemorar el Dia de l’Orgull de 2020 i també a altres iniciatives impulsades pel GNL per difondre la música en valencià, com ara l’elaboració de diverses llistes de reproducció temàtiques amb cançons per disfrutar-les en tots els moments del dia.

Vídeo

Comentarios

volver arriba