Menu

Entrevistas TV | Sábado, 16 Mayo 2020 13:52

Irene Garí: "Tocava tancar una etapa"

El dimecres 13 de maig el València basket fa anunciar que dos de les jugadores més estimades per l'afició granota i que havien aconseguit l'ascens des de la lliga femenina 2, l'olivera Irene Garí i la maliense Meiye Tirera, no continuarien la pròxima temporada. Parlem amb la Irene de la seua eixida del club, la seua trajectòria taronja i plans de futur així com de l'impacte de la COVID en les competicions de bàsquet o la celebració en 2021 de l'Eurobasket femení on la Fonteta acollirà la fase final.

Irene Garí ens atén des del seu domicili d'Oliva, mitjançant skype.

 Eixida del València Basket

“Després de tres anys tocava tancar una etapa, l’últim any ja no estava jugant massa, com a jugadora vols buscar altres oportunitats, minuts” 

Trajectòria taronja

Han sigut tres anys molt intensos per la rapidesa que ha crescut l’equip

Preguntada sobre quins han sigut els moments més especials viscuts en estos tres anys l'olivera es conta que es queda amb ”La fase d’ascens que vam viure a València per aconseguir l’ascens, la Copa de la Reina i el primer partit de l'Eurocup que varem disputar”.

Futur

“La meua idea és arribar a un equip on puga tindre minuts, oportunitats i sentir-me altra volta important com a jugadora” 

Suspensió de lliga femenina pel Coronavirus

hem sembla la millor mesura cancel·la la competició i també crec que s’hauria de fer en la part masculina

Eurobasket Femení 2021

“És una mostra més que València està convertint-se en una ciutat de bàsquet i d’esport femení”

Comentarios

volver arriba