Menu

Miércoles, 05 Agosto 2020 14:00

Gonzalo Amador completa l’Eset-Ontinet que competirà en Lliga EBA

Gonzalo Amador completa l’Eset-Ontinet que competirà en Lliga EBA

L’ESET-ONTINET continua configurant el seu equip per a la pròxima temporada 2020/2021 en la qual competirà en Lliga EBA. En aquest sentit, l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet ha anunciat la incorporació de l’ontinyentí Gonzalo Amador.

Com ja havia anunciat l’entrenador, Nico Sánchez, el projecte és comptar amb jugadors de la zona o coneguts per al club. Amador torna a un equip del qual sempre ha format part, però que per motius d’estudis va deixar la passada temporada. Ara, el jugador ja està entrenant i preparant-se per a iniciar la temporada el pròxim 4 d’octubre, quan l’ESET-ONTINET s’enfrontarà al SERVIGROUP BENIDORM.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet donen de nou la benvinguda a Gonzalo Amador, “a la que sempre ha sigut la seua casa”.

Aquesta incorporació se suma a les renovacions ja anunciades pel club a través de les seues xarxes socials: Nacho Castelló, Pablo Roselló, Félix Climent, Jorge Soler, Joan Canalejas, Isaac Català, Andy López, Jorge Mancebo i Alberto Alemán. Únicament faltaria per confirmar el nom de Pablo Iborra, una renovació pendent per qüestions d’estudis i laborals. 

Gran part de l’equip ha estat entrenant fins a la passada setmana. Ara descansaran fins al 24 d’agost, quan iniciaran la pretemporada.

Comentarios

volver arriba